dimecres, 28 de novembre del 2012

El Orihuela CF busca la victòria als despatxos

Segons informa hui el diari esportiu SUPERDEPORTE, el Orihuela CF va enviar el dillins un recurs a la RFEF en que reclamaren l'alineació indeguda dels jugadors del CD Olímpic Nando Ramón i Marc De Val.
El CD Olímpic va guanyar a Oriola i Nando va ser un dels protagonistes. Pot ser açò a conduit al club alacantí a presentar un recurs per alineació indeguda en el partit del passat diumenge. Com publica SUPER, des de el club oriolà entenen que en el mig partit front al CD Alcoyano no podien complir la sanció.

Per contra, un dels detalls a favor del club de Xàtiva es que Rifaterra va ser sancionat després del partit de El Collao.

Els jugadors van complir la sanció front al CD Alcoyano. No es just que per ixe ajornament tingueren que patir un partit i mig de sanció com els passà als jugadors alcoians al no rebre cap notificació de la RFEF. Els alcoians no es van arriscar però el club xativí tenia clar que els jugadors no tindrien problemes per a jugar en Los Arcos.

Vorem com acaba tot però esperem que s'impose la lògica i que no li lleven al CD Olímpic als despatxos el que es va guanyar honradament a la gespa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada