divendres, 23 de novembre del 2012

Juan Monar en la tertúlia i un Orihuela CF amb canvis

De manera extraordinària, i amb motiu de la segona part del partit front al CD Alcoyano, a les 13.30h s'ha emès la tertúlia del CD Olímpic en l'emissora ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm)

Si no heu pogut escoltar-la en el moment d'emissió, la teniu disponible en la secció 'Podcast' d'aquest blog. El convidat de hui ha sigut el preparador físic Juan Monar. Juan es un home important al club que va aplegar al CD Olímpic de la mà del tècnic Castillo quan l'equip estava en preferent.

Els habituals de la tertúlia María Beltrán, Javi Mollà, Ramon Falcó i Pablo Orts hem parlat amb el preparador físic del CD Olímpic al voltant de la segona part front al CD Alcoyano i la seua trajectòria professional. També em analitzat breument el pròxim rival: el Orihuela CF.
________________________________________________________________________

El que em va comentar un company d'Oriola a principi de setmana ho ha confirmat hui el diari Superdeporte. El Orihuela CF va estar conformat en un inici per a la Tercera Divisió i el seu ascens posterior va provocar una reestructuració de la plantilla que encara està en procés.

El davanter Ali deixa el club escorpí després que ahir se li tramitara la baixa. El diari esportiu valencià també anuncia que hi ha jugadors que tenen la porta oberta per a abandonar Oriola. Els noms que publiquen son els que me van contar dimarts: Nico Bigne, Jesús Pastor i Miguel Valiente. Tot apunta a que els tres jugador abandonaran el club al mercat d'hivern. De moment pareix que les incorporacions es paren també fins al gener.
________________________________________________________________________

Per a no tindre l'excusa de la gespa natural i adaptar-se al màxim al terreny de joc, el CD Olímpic entrenarà esta vesprada i demà al matí en les instal·lacions esportives del complex Portal del Caroig. Este resort es el lloc habitual on l'equip entrena per als partits de gespa natural i es troba en l'entrada de Enguera, a no més de 15 min en cotxe de Xàtiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada