dimarts, 27 de novembre del 2012

Pepín en la tertúlia i, Nando i Francis en l'11 de la jornada


Com ja es habitual, tots el dimarts a les 13.30h s'emet una tertúlia del CD Olímpic en l'emissora ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe. 

Si no heu pogut escoltar-la en el moment d'emissió la teniu ja disponible en la secció 'Podcast' d'aquest blog. El convidat de hui ha sigut el defensa Pepín. El jugador moixentí es una de les claus de la fortalesa defensiva del CD Olímpic esta temporada.

Els habituals de la tertúlia María Beltrán, Javi Mollà, Ramon Falcó i Pablo Orts hem parlat amb el jugador del CD Olímpic al voltant del partit del passat diumenge a Oriola on l'equip va tornar per els seus furs a aconseguir una nova victòria per a no perdre ritme en la classificació.
_________________________________________________________________________________

En la tertúlia  el company de retransmissions Javi Mollà ha estrenat mini-secció on ens ha informat, entre altres coses, dels jugadors que es troben apercebuts de sanció. Els homes amb 4 targetes son: Mendoza, Pau Franch i Peris que tindran que anar amb compte a partir d'ara si no volen tenir un partit de suspensió.

Pel que fa a la preparació per al partit front al RCD Espanyol B, Javi ens ha comentat que esta setmana serà "normal", es a dir, entrenaments a La Murta dilluns, dimecres, dijous i divendres a les 16:30h (hui tenen el dia lliure) i el dissabte a les 10:30h.
_________________________________________________________________________________

També es habitual els dimarts que el diari esportiu Superdeporte publique el seu 11 de la jornada del Grup III de la Segona B. Esta setmana es troben dos jugadors del CD Olímpic, els mateixos que tots destacaríem del partit del diumenge, Francis i Nando. Ambdós van ser clars protagonistes del partit i mereixen eixe xicotet reconeixement. Enhorabona als dos i a seguir així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada