dilluns, 26 de novembre del 2012

Dos gols de Nando per a oblidar la setmana passada

El CD Olímpic va aconseguir una nova victòria amb la porteria imbatuda. El triomf a Oriola aplegà en un moment important, desprès de dos derrotes en tan sols quatre dies. Dos gols de Nando Ramón, un d'ells espectacular, i un penal parat per Francis amb 0-1 al marcador, van ser les caus del partit d'ahir.

L'equip de Xàtiva va ser superior al Orihuela CF, encara que va cedir massa la iniciativa als locals en alguns moments del partit. Desprès d'una setmana en que es van encendre les alarmes, el CD Olímpic torna a eixa "dinàmica positiva" amb els arguments que l'han convertit en l'equip revelació: solidesa defensiva, porteria a cero i efectivitat de cara a porta.

La infermeria va buidant-se i tant Mendoza (titular i capità) com Néstor (suplent) van poder jugar en Los Arcos. També es important que Francis va jugar d'inici i va completar el partit sense problemes i amb una espectacular alineació. De moment Pablo Vivanco amb la seua lesió de llarga duració es l'única baixa ressenyable, ja que esperem que Rifaterra es recupere de les seues molèsties musculars que li van impedir entrenar amb normalitat la setmana passada.

Ara ja toca preparar el partit de la pròxima jornada front al RCD Espanyol B, on esperem que l'equip xativí continue donant la bona imatge a que ens ha acostumat esta temporada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada