dimarts, 20 de novembre del 2012

Carles Salvador a la tertúlia i Mendoza al hospital


Com ja es habitual, tots el dimarts a les 13.30h s'emet una tertúlia del CD Olímpic en l'emissora ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe. 

Si no heu pogut escoltar-la en el moment d'emissió la teniu ja disponible en la secció 'Podcast' d'aquest blog. El convidat de hui ha sigut el migcampista Carles Salvador. El jugador del CD Olímpic va ser un dels protagonistes del partit front al VCF Mestalla per el seu passat al filial valencianista i per el "penal" que va cometre.

Els habituals de la tertúlia María Beltrán, Javi Mollà, Ramon Falcó i Pablo Orts hem parlat amb el jugador del CD Olímpic al voltant del partit front al VCF Mestalla, on l'actuació arbitral va ser lamentable, del mig partit que es juga demà front al CD Alcoyano, i també la carrera futbolística del jugador castellonenc.
________________________________________________________________________

El mateix Carles Salvador va ser el que ens va donar a conèixer la noticia de que el central del CD Olímpic, Vicent Mendoza, va ser hospitalitzat hores després del partit del diumenge. Pareix que no es res greu i que ha estat en observació.
________________________________________________________________________

Recordeu que demà a les 20.30 es juga la segona part a El Collao. Espere vore-vos per allí i si no, ja sabeu, a tirar de radio per a escoltar-lo i recolzar com siga al equip. Que la Champions no puga amb vosaltres, que tampoc es perdreu tant.

Els que aneu a Alcoi teniu que canviar l'entrada si ja la teniu del altre dia, crec que a les taquilles es podrà i si no a les oficines del club. Si no vau anar a la primera part i no teniu entrada de ningú que us l'haja passat, tindreu que passar per taquilla, aixo sí, a mitat de preu que el partit complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada