dimecres, 7 de novembre del 2012

La Penya Socarrats organitza el desplaçament a Alcoi


La proximitat territorial del proper enfrontament del CD Olímpic ha motivat a la Penya Socarrats a organitzar un autobús per a recolzar al nostre equip a l'estadi El Collao.

El preu serà de 15 € (bus+entrada) gracies als acords que el club està aplegant amb equips pròxims per a abaratir el preu d'algunes entrades a canvi de fer el mateix en la situació inversa. Per a poder viatjar amb la Penya Socarrats no es necessari ser de la penya, tan sols hi ha que posar-se en contacte amb ells a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

Des de la penya han remarcat que les places son limitades i que l'oferta del preu de les entrades tan sols es pot aconseguir viatjant amb l'autobús. Si voleu anar de manera personal tindreu que passar per taquilla a preu normal. El CD Alcoyano ha decretat el partit de diumenge com a Dia del Club i el preu de les entrades va dels 12 € als 25 € depenent de la zona del camp.

L'autobús eixirà a les 15:00 des de la Plaça del País Valencià on es troba el monument del Portal del Lleó.

El partit del diumenge es important per al CD Olímpic i per tant es recomanable que ens desplacem en massa a Alcoi per a recolzar als nostres jugadors. Intenteu fer-ho amb l'autobús o comprar l'entrada al mateix sector per poder estar junts per a animar. En cas de no poder anar sempre us quedarà tirar de radio i fer força des de casa.

Ens veiem a El Collao.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada