dimarts, 13 de novembre del 2012

Mendoza en la tertúlia de 'Protagonistas'

Com ja es habitual, tots el dimarts a les 13.30h s'emet una tertúlia del CD Olímpic en l'emissora ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe. 

Si no heu pogut escoltar-la en el moment d'emissió la teniu ja disponible en la secció 'Podcast' d'aquest blog. El convidat de hui ha sigut el defensa central Vicent Mendoza, que alguns ja coneixen com a 'Hulk' o 'El Mur' per la seua solidesa defensiva. Des de que va aplegar del CD Dénia es un fixe en l'eix de la defensa setabense, un vertader central de garaties. 

Els habituals de la tertúlia María Beltrán, Javi Mollà, Ramon Falcó i Pablo Orts hem parlat amb el jugador del CD Olímpic al voltant del mig partit front al CD Alcoyano, el pròxim rival i també la carrera professional del gran central del CD Olímpic. 
________________________________________________________________________

D'altra banda, en l'11 de la jornada del diari 'Superdeporte' es troba el davanter del CD Olímpic Pau Franch, encara que, tan sols es va jugar mig partit i no es comptabilitza el partit a efectes de la classificació, va lluitar de valent i va fer el gol de l'equip de Xàtiva. Enhorabona Pau!
________________________________________________________________________

Per últim, informar de que la Penya Socarrats no viatjarà amb bus per a la represa del partit a Alcoi, però si estaran presents. Per això han posat en marxa es una iniciativa per a que aquells que anaren al partit i no poden anar a la 2a part cedisquen les seuen entrades a aquells interessats en assistir. 

Per a mes informació, com sempre, al Facebook i Twitter de la Penya socarrats.

1 comentari: