divendres, 9 de novembre del 2012

Francis apura les seues opcions

L'equip setabense està alternant les sessions a La Murta amb altres a Enguera per combinar el treball habitual amb entrenaments amb gespa natural, per a adaptar-se al terreny de joc que es trobarà a El Collao.   

Francis està fent el màxim per a tornar a estar disponible per al entrenador. El meta malagueny continua entrenant a banda i fent un intens treball de recuperació amb Juan Monar. Pareix que el dolor que li provocava la fractura a un dit del peu va remetent però encara continua amb molèsties en certs moviments habituals en la seua demarcació.

El demés jugadors segurament no tindran problemes per a estar a disposició de Aparicio ja que els que tenien molèsties han disminuït la càrrega de treball per a evitar problemes. Si que es cert que Sergio Heras encara realitza alguns exercicis físics extra per a acabar la seua 'pretemporada' personal.

Esperem que a l'entrenament de demà no esdevinga cap sobresalt i estiguen tots a disposició del mister a excepció de la lesió de llarga durada de Pablo Vivanco i pendents de l'evolució final de Francis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada