dissabte, 24 de novembre del 2012

Amb la baixa de Rifaterra

A falta de saber el que ha ocorregut al entrenament de hui, el que si sabem es que Rifaterra no jugarà demà. A la sanció per acumulació de targetes hi ha que afegir unes molèsties muscular que l'han obligat a parar.

A l'entrenament d'ahir a Enguera, 'Rifa' no va participar en la sessió del grup. Els que si que ho van fer van ser Mendoza i Nèstor, que pareix que no tindran problemes per a ser convocats. Francis també va completar la sessió i pot ser ja estiga preparat per a jugar d'inici, sempre que Aparicio ho considere oportú. 

Per a demà, a més de que els lesionats (a excepció de Pablo Vivanco) tornen amb el grup, es recupera a Marc i Nando després de complir la sanció. Ambdós jugadors pot ser que estiguen cridats a formar la parella de mig centres que jugue a Oriola.

Espere no tindre que tornar a escriure i que l'entrenament d'avui no aporte més novetats que l'evolució favorable dels 'tocats'.

Demà us espere a 'Los Arcos' i si no podeu estar amb l'equip, podreu seguir el partit a traves de la radio en la 99.5 de la fm, en http://abcpuntoradiointercomarcas.com/ o en l'aplicació mòbil TuneIn.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada