diumenge, 11 de novembre del 2012

45 Minuts per jugar

Tota l'expectació creada al voltant del partit CD Alcoyano-CD Olímpic s'ha vingut avall des de que al primer minut de joc ja es veia que anava a ser complicat acabar l'enfrontament per l'estat del terreny de joc.

La gespa de El Collao no ha pogut aguantar la pluja caiguda al llarg de tot el dia i al descans s'ha acordat aplaçar la segona part, que es disputarà el 21-NOV-2012 a les 20:30h. Els assistents a la primera part deuen portar les entrades de hui el dia de la represa per a assistir al estadi.

Pel que fa a la primera part, poc futbol i sort a parts iguals. Dos jugades similars han esdevingut els dos gols, baló mort en l'àrea que una cama espenta a la xarxa. El CD Olímpic s'ha avançat mitjançant Pau Franch després d'una treta de córner i el CD Alcoyano ha empatat mitjançant Julio De Dios. Primera part de poques ocasions i moltes pilotades per a evitar perill.

Més de 1.000 espectadors han acudit a El Collao a pesar de l'oratge, dels quals hi havia una bona representació de aficionats setabenses gracies a la Penya Socarrats i la gent que s'ha desplaçat pel seu compte.

Ara ja toca preparar el partit contra el VCF Mestalla del pròxim diumenge que, encara que no està en la zona alta de la classificació, no te per què ser fàcil.