diumenge, 11 de novembre del 2012

Ens veiem a Alcoi

Tant si viatgeu amb la Penya Socarrats com si aneu per el vostre compte, espere vore-vos i, sobre tot, sentir-vos recolzar al nostre equip en un partit tant important.

Al diari Superdeporte informen que Francis ha entrat en la citació però que segurament no forçarà, que Rifaterra te problemes als 'isquios' i Carles Salvador està "entre cotons", mentre que Ramón torna una vegada superada la lumbàlgia. Amb açò veiem que l'única baixa per al partit de hui serà la de Pablo Vivanco.

Una victòria esta vesprada pot ser molt important, i més desprès de l'empat d'ahir del Huracán VCF. De totes formes un resultat advers tampoc ens desbancaria de la primera posició de la classificació. 

El partit de hui serà un xoc de estils diferents. Aparicio busca un joc directe basat en la solidesa en defensa, mentre que, Asier Garitano busca fer-se amb el control del baló, possessions llargues i futbol combinatori. Tot apunta cap a un gran partit i esperem que així siga. 

Tots aquells que aneu a El Collao agafeu roba d'abric i algun paraigües. AEMET espere un 85% de probabilitat de pluja a l'hora del partit. Per a hui les temperatures a Alcoi estan previstes entre el 6 i els 12 graus.

Recordeu que si no podeu desplaçar-vos a El Collao o vos he fet dubtar amb el part meteorològic, ABC Punto Radio Intercomarcas estarà al estadi alcoià per a contar-vos l'enfrontament en directe. Per a escoltar el partit teniu diverses opcions:
- 99,5 fm En la zona de La Costera, La Canal i La Vall.
- Internet:  http://abcpuntoradiointercomarcas.com/ o fent click al logo de la part dreta d'aquesta pantalla.
- Aplicació TuneIn per a Smartphones. Buscant: radio local, Punto Radio Intercomarcas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada