dissabte, 1 de desembre del 2012

Un partit per tornar al primer lloc

Se que no es l'objectiu, no em cansaré de repetir-ho, com també ho fan des d'el club però, somiar es de bades i tenim dret a fer-ho. Endarrerir-me un poc està setmana al escriure l'entrada m'ha permès poder tornar a pensar que el CD Olímpic pot acabar la jornada líder desprès de l'empat del Levante UD B en Vila-Real. 

Una victòria demà deu fer oblidar la reclamació del Orihuela CF pendent de resolució i deu recompensar als aficionats de La Murta per el suport mostrat en la derrota front al VCF Mestalla.

Desprès de guanyar a terres alacantines, l'equip a viscut una setmana "normal": entrenaments a La Murta, amb moral per la victòria, sense baixes (a excepció de Pablo Vivanco), amb tan sols algun esglai com el colp que va patir ahir Ramon (sense major importància)... 

Deixant de banda altres temes, l'equip deu seguir el camí marcat a Oriola i aconseguir una nova victòria amb les senyes d'identitat 'made in Aparicio' que estan mostrant al llarg del que portem de lliga. No s'esperen massa canvis encara que, pot ser que la tornada de Rifaterra faça caure de l'11 a alguns dels titulars de la setmana passada. El rival no serà fàcil, el filial del Espanyol es un equip de qualitat i es demostra veient com els jugadors de la pedrera blanc i blava tenen moltes oportunitats al primer equip.

Demà espere que la gent s'anime a acostar-se a La Murta (a pesar del fred) i recolze al equip com ho mereix ja que no es fàcil el que està fent i ja que ho està aconseguint i ha que donar suport per a que continue el somni. Si no, ja sabeu, com totes les setmanes a tirar de radio (ABC Punto radio Intercomarcas 99,5 fm) per seguir el partit en directe, entrevistes a peu de camp, rodes de premsa i molt més.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada