divendres, 21 de desembre del 2012

De camí a Badalona

El CD Olímpic ja es troba de camí cap a terres catalanes. En acabar l'entrenament els esperava el bus a la porta de La Murta per a partir cap a la localitat tarragonina de Reus, on passaran nit. Des d'allí eixiran demà cap a Badalona per a disputar l'últim partit de l'any.

L'entrenador del Olímpic tindrà que tirar mà de jugadors no tan habituals per a fer l'onze de demà. A les baixes ja conegudes de Pablo Vivanco i Alex Vaquero, per lesió, i Néstor per sanció, hi ha que afegir la de Rifaterra. El mig centre del equip xativí no s'ha entrenat hui. No acaben ací els problemes ja que Mendoza ha entrenat a banda i tot apunta a que demà tampoc estarà disponible. Els que pareixen haver evolucionat favorablement de les seues respectives molèsties son Nando i Pepín, que han fet pràcticament tota la sessió amb el grup. 

La llista de baixes i molèsties pot fer que alguns jugador tinguen per primera vegada opcions a la titularitat, com pot ser el cas de Guillem Creus. Belda pot ser el recanvi de Mendoza si Pepín continua amb problemes. Per a la baixa de Rifaterra, tot apunta a que serà Marc De Val el que recupere la titularitat perduda des de la tornada de Nando Ramon a l'onze.  

Ara sols queda desitjar-lis el millor viatge possible i que descansen be per a que demà, jugue qui jugue, s'ho deixe tot en el camp per a portar cap a Xàtiva una nova victòria que, de segur, serà la millor manera de felicitar els nadals als aficionats. 


 

________________________________________________________________________
Si no podeu viatjar a Badalona per a estar amb l'equip, recordeu que ho podeu sentir a la radio gracies a ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm, en la web o en TuneIn). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada