dimarts, 8 de gener del 2013

Campions d'hivern

Cinc punts d'avantatge amb el segon, huit amb el quint i 13 amb el sext son guarismes mes que suficients per a poder somiar despert. El CD Olímpic està imparable i a més te la sort de cara en els resultats dels rivals directes, perquè no hi ha que oblidar que els de Xàtiva, eren campions de la primera volta abans inclús de jugar front al Hospitalet. 

A tan sols tres punts de l'objectiu inicial, es presenta una segona volta il·lusionant amb cinc equips lluitant per els cuatre llocs de play-off i algun més que s'afegirà a la festa. El primer d'ells es el CD Olímpic que deu seguir la dinàmica per a intentar un objectiu inimaginable a inicis de la temporada. Actualment es el millor equip de la Segona B.

1       CD Olímpic       43 punts      20 J     13 V    4 E     3 D     24 GF     10 GC     
________________________________________________________________________

Els jugadors ha tingut dia de descans i nosaltres hem pogut gaudir d'una nova tertulia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe, que ja teniu disponible als podcast d'aquest blog.

El convidat de hui ha sigut el millor porter de la Segona B, 3 gols encaixats en 15 partits ho corroboren. Francis ha estat parlant del partit del Hospi i de la segona volta que es presenta. Ha estat acompanyat, com sempre, per María Beltrán, Ramon Falcó, Javi Mollà i Pablo Orts. Altres temes de la tertúlia han sigut els abonaments de mitja temporada que posarà a la venda el CD Olímpic per a fer cas a les peticions de la gent (#OmplirLaMurta).

Javi ha aportat el seu 'parte' habitual on destacava la lesió de Nando, que hui es feia una ecografia per a coneixer l'abast de la lesió, encara que, tot apuntava cap a un trencament muscular en el Bíceps Femoral, el que el tindria un mes inactiu. A més, setmana habitual d'entrenaments i jugadors amb 4 targetes grogues (Mendoza, Peris, Francis i Carles Salvador). Per a enfrontar-se al CD Binissalem cau Pau Franch per sanció.
________________________________________________________________________

També es típic els dimarts que el diari esportiu Superdeporte publique el seu 11 de la jornada. Els jugadors del CD Olímpic solen estar en ell i esta setmana son Francis i Rifaterra els destacats del club xativí. El porter malagueny va salvar al CD Olímpic de la derrota front al Hospi amb parades increïbles. Per la seua part 'Rifa' va ser l'autor del gol de la victoria i es va convertir en un autentic malson per al l'atac riberenc, especialment per a Bacari.  Enhorabona!
________________________________________________________________________

Si encara no heu votat per a elegir al millor jugador de la primera volta, encara teniu dos dies per a fer-ho. Tan sols teniu que seleccionar els vostres favorits en l'enquesta d'aquest blog. Gracies per participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada