dimecres, 16 de gener del 2013

Tertúlia amb Raúl Fabra en una jornada gris

Les obligacions no deixen quasi ni respirar i novament us aplega la tertúlia amb un poc de retràs.Ahir vam poder gaudir d'una nova tertulia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe, que ja teniu disponible als podcast d'aquest blog.

El convidat d'aquesta setmana va ser el segon entrenador del CD Olímpic de Xàtiva, Raúl Fabra. L'ajudant d'Aparicio va parlar al voltant del partit front al Binissalem, la segona volta que ens espera i el pròxim rival. Poc ens va aclarir del tema fitxatges, així que esperarem esdeveniments. Ha estat acompanyat, com sempre, per María Beltrán, Ramon Falcó, Javi Mollà i Pablo Orts.

Javi ha aportat el seu 'parte' habitual. Els entrenaments seran hui en La Murta i, demà i dijous en Enguera. Pau Franch ja està disponible desprès de complir sanció. Seguixen apercebuts Mendoza, Peris, Francis i Carles Salvador. Nando seguix recuperant-se de la seua lesió. 
________________________________________________________________________

Ahir va eixir l'11 de la jornada de Superdeporte i no hi va haver representació de l'Olímpic. L'empat front al Binissalem i el fluix partit de l'equip van fer que no destacara cap jugador del lider de la Segona B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada