dimarts, 22 de gener del 2013

José Alemany en la tertúlia i torna la representació a l'11 de la jornada

Els estudis ocupen estes dates i novament us aplega la tertúlia amb un poc de retràs. Hui hem gaudit d'una nova tertúlia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe, que ja teniu disponible als podcast d'aquest blog.

El convidat d'aquesta setmana ha sigut el secretari tècnic del CD Olímpic de Xàtiva, José Alemany. El màxim responsable esportiu del club ha parlat al voltant del partit front al Mallorca B, la situació del mercat de fitxatges i el pròxim rival. Ha estat acompanyat, com sempre, per María Beltrán, Ramon Falcó, Javi Mollà i Pablo Orts.

Javi ha aportat el seu 'parte' habitual. Els entrenaments seran dimecres, dijous i divendres a les 16:30 i dissabte a les 10:30, tots en La Murta. Seguixen apercebuts Mendoza, Peris, Francis i Carles Salvador. Nando seguix recuperant-se de la seua lesió i Alex Vaquero està totalment recuperat del fort colp que va patir front al Binissalem. 
_______________________________________________________________________ 

Com cada dimarts, ja tenim l'11 de la jornada de Superdeporte. Per part del CD Olímpic trobem a dos dels jugadors mes en forma de la categoria. El números l'avalen i una setmana més Francis ha deixat la porteria a 0. L'altre jugador es Ferran, que porta uns quants partits a un nivell excel·lent i el diumenge o va culminar rematant de manera magistral la gran passada de Rifaterra. Enhorabona als dos i a seguir així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada