diumenge, 20 de gener del 2013

Tres punts per a seguir lider en solitari

El CD Olímpic ha aconseguit este matí una nova victòria per a seguir lider en solitari amb tres punts d'avantatge sobre el Llevant B. Un solitari gol de Ferran als darrers minuts del partit ha donat el triomf a l'equip xativí.

El partit ha sigut clar per al CD Olímpic. Després de dominar la primera meitat, ho ha passat un poc mal a l'inici de la segona. Poc a poc a tornat a agafar el control del partit. L'entrada de Belda a servit com a revulsiu per a llançar-se definitivament a l'atac. Contra un Mallorca B amb inferioritat numèrica, els minuts finals de l'Olímpic han sigut un autèntic setge a la porteria mallorquina. Quan pareixia que tot acabaria en empat ha aparegut Rifaterra per a donar una passada magistral cap a Ferran que, incorporant-se cap al segon pal, ha batut a Yerai amb cama esquerra per a posar el marcador a favor dels visitants.

Finalment, tres punts aconseguits gracies a la solidesa defensiva, porteria imbatuda, entrega física cada minut i un gran gol per a arredonir-ho. 

Ferran ha estat excel·lent, Guillem Creus continua sumant minuts aportant solucions diferents, la rereguarda seguix espectacular, el centre del camp seriós i contundent, i Pau Franch incansable en busca d'ocasions. Així es el lider de la 2a B. Entrega i sacrifici de tots, independentment del nom que pose en la samarreta i els zeros que hi vinguen en la nòmina. Amb victòries com la de hui, oblidem un poc tantes lesions i tantes baixes. Sembla que qui se'n vaja no el trobarem a faltar esportivament i qui vinga ha de esforçar-se com els que ja estan. Esperem que seguisquen així esta segona volta per a que des de els seients de La Murta seguim somiant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada