dilluns, 14 de gener del 2013

Empat entre rumors

El CD Olímpic ha començat la segona volta de la mateixa manera que ho va fer la primera. Front al Binissalem, novament, no es va poder passar de l'empat. Un partit en que l'equip xativí ho va intentar però no va estar encertat.

La segona volta serà encara més complicada. Els rivals ja coneixen com se les gasten els homes d'Aparicio i posaran sobre la gespa tots els seus esforços per a batre al lider. De moment, esta segona volta comença com la primera i esperem que vaja igual de be.

Estem al mes de gener i en ple mercat de fitxatges. En estes èpoques els rumors son constants tant d'entrades com d'eixides. La possible eixida de Néstor, un tercer porter, un davanter...  molts rumors que esperarem a que es confirmen per a poder informar com cal.

L'únic moviment confirmat fins ara es l'eixida de Pablo Vivanco. El jove argentí, que estava cedit per el Real Murcia, va aplegar el passat divendres a Xàtiva per a desvincular-se del club setabense. El migcampista sembla que travessa per problemes familiars que l'han conduit a prendre la decisió. Tot a punta a que també deixarà la disciplina del club murcià per a intentar tindre un millor futur a l'estranger.

Esperem que li vaja d'allò mes be i que algun dia pugam dir orgullosos que va estar a l'Olímpic encara que per poc temps. Una lesió ens va privar de coneixer la qualitat de l'argentí, que era una de les grans promeses de la pedrera murciana.

Mucha suerte Pablo!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada