dissabte, 19 de gener del 2013

Néstor deixa el CD Olímpic

Gracies al gran treball dels meus companys, María Beltrán i Javi Mollá, ahir ens vam assabentar de que Néstor deixarà la setmana que ve la discuplina del CD Olímpic. L'atacant de Xirivella te previst signar un contrat amb el FK Dukla Praha de la primera divisió de la República Txeca. 

El jugador valencià tenia diverses ofertes en este mercat d'hivern i finalment ha decidit donar un salt de qualitat per a fitxar per un equip de quasi de primer nivell que es troba 6è classificat a la seua lliga. Néstor es trobarà a Praga amb l'ex-jugador del Gandia, José Romera, amb qui compartirà vestidor.

Tots hem pogut vore les qualitats de Néstor i el seu domini de l'esfèric amb la cama esquerra. Ara tan sols podem desitjar-li que li vaja molt be i que seguixca amb la seua progressió, a més, d'agrair-li els mesos que ens ha fet gaudir al CD Olímpic.

Este cap de setmana encara estarà a disposició de Toni Aparicio si ho considera necessari. 

Amb esta eixida i la de Pablo Vivanco li toca a la secretaria tècnica moure fitxa. Esperem que les apostes que faça Jose Alemany vagen igual de be que fins ara i ajuden al grup a acabar la temporada en la zona alta per a seguir somiant. 

*Ací podeu escoltar l'acomiadament de Nèstor per a tota l'afició de Xàtiva. (ABC PuntoRadio Intercomarcas) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada