dilluns, 28 de gener del 2013

Per fi apleguen els reforços

Quedaven pocs dies per al tancament del mercat i del CD Olímpic sols eixien jugadors. Per fi han aplegat els reforços al club xativí. Dos ja han entrenat hui, un altre firmarà el dia 31 i pot ser aplegue algun mes.

A l'entrenament de hui s'han incorporat Denis Nájera i Genis Soldevila. Dos jugadors per a la parcel·la ofensiva per a suplir les eixides de Néstor i Guillem. 

Denis Nájera (14 de marzo de 1985, Onda) es un jugador contrastat en la categoria de bronze. Juga molt be la pilota amb els dos peus i pot jugar tant per banda com darrere del punta. Aplega procedent del CD Burriana de Tercera però ha jugat en equips importants com Castelló, Alavés, Cultural Leonesa o Gandia.

Genís Soldevilla (3 de març de 1987, Balaguer) també te experiència en la categoria. Es tracta d'un extrem dret que també pot jugar a banda canviada. Aplega procedent del Lleida on estava entrenat per l'ex-tècnic del Olímpic Toni Seligrat.
________________________________________________________________________

Com a mínim aplegarà un jugador més. Es tracta d'un porter que està previst que aplegue a Xàtiva per a incorporar-se el dia 31.  

Des de l'inici d'este mercat d'hivern se'ns ha parlat que es buscava un porter i un davanter així que sols falta saber si es podrà aconseguir portar un davanter que aporte gols al equip blanc. 


DÉNIS NÁJERA
 _____________________________________________________________
GENIS SOLDEVILA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada