divendres, 11 de gener del 2013

Moltes incògnites en l'11

Supose que Toni Aparicio ho tindrà més que clar però jo, del entrenament de hui, no he pogut desvelar un possible 11 inicial front al CD Binissalem. Baixes segures son Pau Franch per sanció i, Nando i Pablo Vivanco per lesió. Heras, Peris, Rifaterra i Mendoza han començat l'entrenament a banda però, progressivament, s'han incorporat amb el grup. Cal recordar que per al diumenge es recupera a Pepín, una vegada complida la sanció.

Utilitzant la lògica, tot faria pensar que els substituts naturals per a les baixes de Pau i Nando serien Nacho Verdés i Marc De Val. El davanter pot tindre l'oportunitat que necessita i Marc ha demostrat que complix  amb Rifaterra al doble-pivot, el que avançaria un poc la posició de  Carles Salvador com a l'inici de la temporada. Açò es el que es pot pensar però Toni es qui millor coneix als seus jugadors i en que estat de forma es troba cadascú. Demà encara queda l'entrenament matinal on pot ser es desvetlen alguns dubtes.

Pel que fa al tema de Pablo Vivanco, el tècnic enguerí va dir el passat diumenge en roda de premsa que l'esperava per al dilluns. Quant he aplegat a l'entrenament no l'he vist, i hui ja es divendres. 

Quan estava acabant-se la sessió m'he sorprès al vorer apareixer al migcampista argentí per La Murta. Ho ha fet amb roba de carrer i una carpeta davall el braç. Ha parlat amb en privat amb el mister i sols espere que ixa carpeta no portara males noticies. 


 




1 comentari:

  1. La carpeta de Vivanco no era gens bona. Per el que sembla, l'argentí s'ha desvinculat del CD Olímpic per problemes familiar. Intentarem ampliar la informació i quin serà la seua nova destinació.

    ResponElimina