dimecres, 16 de gener del 2013

Sessions AFE: en busca d'una oportunitat

Avui han començat les sessions que organitza la AFE per a jugadors sense equip. Des de hui i fins al dia 30 els jugadors intentaran millorar el seu estat de forma i recuperar el ritme de competició en els amistosos que es solen organitzar a estes jornades. 

Des del punt de vista del CD Olímpic pot servir per a veure a jugadors de nivell i poder 'pescar' algun fitxatge interessant per a cobrir les eixides o millorar la plantilla a un preu econòmic. 

La que comença hui es la sexta edició d'unes sessions que ha tingut una gran acceptació i, el que es més important, que els jugadors es tornen a sentir futbolistes i aconseguisquen una nova oportunitat. 

Estos son els components que seran entrenats per Pep Serer: 

- RENÉ (porter, 29 anys) Ha estat al FC Cartagena (2a B) la primera meitat de la temporada on tan sols ha jugat un partit. Te sobrada experiència en la categoria de bronze on ha jugat amb el Betis B, Portuense, Estepona i Cacereño. 

- MANDALUNIZ (porter, 25 anys) La temporada passada va jugar 21 partits al filial de la Real Societat (2a B). També ha passat per el filial del Athletic. 

- CHUPRI (Lateral Dret, 31 anys) Tres temporades amb mes de 30 partits cadascuna amb el Palencia (2a B) l'avalen. Ha jugat també a 2a A amb la Ponferradina i el Salamanca. La seua experiència li otorga garantia per a poder rendir també com a lateral esquerre.

- SITO CASTRO (lateral dret, 32 anys) També pot jugar al lateral esquerre. Salamanca i Ferrol li han donat experiència suficient en la 2a A i la 2a B. També va jugar a Anglaterra amb el Ispwich Town.

- JESÚS ALONSO (lateral dret, 26 anys) Experimentat en la 2a B gracies al seu pas per la Gimnàstica Segoviana, Guijuelo i Valladolid B. També pot jugar de mig centre.

- MANU TORRES (lateral esquerre, 23 anys) La temporada passada va jugar 16 partits a 2a A amb el Cartagena. Ha jugat també a 1a amb el Màlaga, d'on va aplegar des d'el seu filial. Amb 1,86m també pot jugar com a central esquerre. 

- IVAN AMAYA (central i mig centre, 34 anys) La primera meitat de la temporada ha estat al Limassol xipriota. Elx, Rayo, Getafe, Atletico... Habitual de la 2a A amb oportunitats també en 1a.

- IBAN CUADRADO (central i lateral dret, 32 anys) Ha estat sempre a 1a i 2a A amb el Màlaga, Murcia i Ponferradina,  fins a la passada campanya que va defensar 31 partits la samarreta del Salamanca en 2a B.

- LAMAS (central esquerre i lateral esquerre, 29 anys) Va aplegar a espanya per a jugar amb el Recre en 1a. Poc a poc ha perdut protagonisme a la 2a A.

- ORIOL LOZANO (central i lateral, 31 anys) Moltes temporades amb el Racing de Santander en 1a. La temporada passada va jugar 23 partits a 2a A amb el Murcia.

- TOMÁS (central i mig centre, 33 anys) Salamanca, Zamora i Cacereño li han permès coneixer el futbol de 1a, 2a A i 2a B.

- ALEX QUILLO (mig centre i mitja punta, 26 anys) Tres temporades en 2a B amb el At. de Madrid B, una en 1a amb l'Almeria i les dos últimes a 2a A amb el Recreativo de Huelva. 

- JONATHAN MARTÍN (mig centre o mitja punta, 32 anys) La temporada passada va defensar els colors del Melilla en la 2a B, categoria on ha jugat la majoria de la seua carrera. 

- RUBÉN REYES (mig centre ofensiu i mitja punta, 33 anys) 29 partits en la seu última temporada amb el Palencia (2a B). Habitual de la 2a A i 2a B ha tingut les seues oportunitats en 1a. 

- DUDI (extrem dret o lateral dret, 32 anys) 3a i 2a B han sigut les seues categories. La darrera temporada va jugar al Montañeros (3a).

- QUERO (interior dret, int. esquerre i mitja punta, 28 anys). La temprada 2011-12 va jugar 624 minuts amb el Córdoba CF de 2a A. Ha jugat en 1a amb el Numancia.

- VARELA (extrem dret o lateral, 33 anys) Un dels mes coneguts d'estes jornades. Ha aplegat a destacar en Primera amb el Betis i el Mallorca. També a jugat a Turquia. 

- YEPES (extrem dret o esquerre, 23 anys) La temporada passada la va passar a la 2a B entre el Palencia i el Écija. Extremadura, Vila-Joiosa i Estepona han sigut altres dels seus equips.

- IRAY BARRETO (interior esquerre o lateral, 27 anys) La segona meitat de la darrera temporada la va jugar amb el Burgos després de jugar al Mahonés. Portuense, Cerro Reyes, Espanyol B... experiència en la categoria. 

- JORGE PINA (interior esquerre i mitja punta, 29 anys) Albacete, Andorra, Llevant, Zaragoza B, Sporting... Habitual de la Segona A amb algunes temporades en 2a B.

- GUIRADO (mitja punta o davanter, 28 anys) Busca una nova oportunitat de sentir-se futbolista. Cordoba i Vecindario a la 2a A. Lugo, Estepona, Llevant B, Santa Eulalia a la 2a B. Les últimes temporades ha estat a 3a.

MENDIGUTXIA (davanter, 19 anys) Eixit de Lezama, el basc no ha tingut oportunitats en la primera meitat de la temporada amb el filial del Athletic. 

- YAGÜE (davanter, 27 anys) Esta temporada ha estat inèdit al At. Balears a la ombra de Perera. L'any passat va provar sort a Georgia. Te experiència en 2a B i 2a A.

- FELIPE (davanter, 26 anys) Ha passat la primera part d'esta temporada al Rayo Majadahonda (3a). L'any passat va jugar 25 partits en 2a B al SS. de los Reyes. 

*Estes dades i moltes més es poden trobar a la web de la AFE

1 comentari:

  1. QUERO ha sigut el primer jugador d'esta edició en aconseguir una oportunitat. L'ex jugador del Cordoba se'n va al Dubai Cultural Sports. Esperem que no siga l'únic en tindre un nou contrat.

    ResponElimina