dimarts, 29 de gener del 2013

Tertúlia especial


Hui hem gaudit d'una nova tertúlia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe, que ja teniu disponible als podcast d'aquest blog.

El convidat d'aquesta setmana ha sigut el migcampista del CD Olímpic de Xàtiva, Marc De Val. El  '21' ha parlat al voltant del partit front al Atlético Baleares, les noves incorporacions, la eixida de Creus i el pròxim rival. Ha estat acompanyat, com sempre, per María Beltrán, Ramon Falcó, Javi Mollà i Pablo Orts.

Javi ha aportat el seu 'parte' habitual. Els entrenaments seran dimecres i divendres a les 16:30 en La Murta. El dijous al voltant de les quatre i el dissabte a les 10:30 entrenaran a les instal·lacions de Portal del Caroig a Enguera. Seguixen apercebuts Mendoza, Peris, Francis i Carles Salvador.. 
_________________________________________________________________________________

Com cada dimarts, ja tenim l'11 de la jornada de Superdeporte. Per part del CD Olímpic trobem Mendoza. El central va esborrar als davanters del Baleares i, a més, va marcar el gol de la victòria. L'afició de La Murta l'estima, com van demostrar les votacions al blog, i esta setmana un grup d'amics del jugador de L'Alcudia van fer una pancarta per a animar-lo al partit. 
________________________________________________________________________________

Les declaracions dels nous jugadors Genís i Denis les teniu també per separat en la secció podcast del blog. També les del entrenador de l'Olimpic, Toni Aparicio, al voltant de les noves incorporacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada