dimecres, 12 de desembre del 2012

Setmana normal amb tertúlia diferent

Com ja es habitual, tots el dimarts a les 13.30h s'emet una tertúlia del CD Olímpic en l'emissora ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe.

Si no heu pogut escoltar-la en el moment d'emissió la teniu ja disponible en la secció 'Podcast' d'aquest blog.   Hui us aplega amb un poc de retràs però no patiu que ja està disponible. La d'esta setmana ha sigut una edició especial amb un xicotet repàs de les tertúlies que portem.

Els habituals de la tertúlia María Beltrán, Javi Mollà, Ramon Falcó i Pablo Orts vam fer un repàs del que hem viscut fins ara als estudis de ABC Punto Radio i el que ens han dit els convidats. El que no ha canviat es la informació del pròxim rival, la porra i el 'parte'.
________________________________________________________________________

Setmana d'entrenaments habitual dels partits a La Murta: Dilluns, dimecres, dijous i divendres a les 16:30, i el dissabte a les 10:30. Segona part de la preparació del partit contra un rival d'entitat com el Nàstic de Tarragona.
________________________________________________________________________

Al igual que dels entrenaments, el company Javi Mollà ens va informar de l'estat dels lesionats. Les proves d'Alex Vaquero van determinar que pateix un micro-trencament fibril·lar amb un xicotet edema. Tot apunta a que estarà un mes de baixa. 

El que pot ser el fitxatge d'hivern es Pablo Vivanco. El migcampista està entrenant en doble sessió baix la supervisió de l'equip mèdic del seu club, el Real Murcia. Si tot transcorre amb normalitat el jugador cedit per el Murcia estarà a mitjans de gener a disposició d'Aparicio.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada