dimarts, 4 de desembre del 2012

Néstor: home del dia

El vertader protagonista de hui per part del CD Olímpic ha sigut el jugador Néstor Albiach. L'elèctric davanter ha estat a la radio i es un dels jugadors a l'11 de la jornada de Superdeporte, juntament amb Rifaterra.

Com ja es habitual, tots el dimarts a les 13.30h s'emet una tertúlia del CD Olímpic en l'emissora ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe. 

Si no heu pogut escoltar-la en el moment d'emissió la teniu ja disponible en la secció 'Podcast' d'aquest blog. El convidat de hui ha sigut el davanter Néstor. El jugador de Xirivella es un dels jugadors mes vistosos que te l'equip esta temporada que està fent gaudir a la graderia de La Murta.

Els habituals de la tertúlia María Beltrán, Javi Mollà, Ramon Falcó i Pablo Orts hem parlat amb el jugador del CD Olímpic al voltant del partit del passat diumenge front al filial del RCD Espanyol. També hem parlat de la trajectoria del jove jugador valencià així com del que podriem denominar "Cas Néstor", ixa relació especial del jugador amb l'afició i amb l'entrenador.
________________________________________________________________________

Setmana d'entrenaments diferent: Dilluns i dimecres 16:30 i, dijous i divendres 10:30. Els jugador podran gaudir del cap de setmana lliure i tornaran al treball el pròxim dilluns per a preparar el partit contra el Nàstic.
________________________________________________________________________

També es habitual els dimarts que el diari esportiu Superdeporte publique el seu 11 de la jornada del Grup III de la Segona B. Esta setmana també podem trobar dos jugadors del CD Olímpic, els dos golejadors del partit del diumenge, Néstor i Nando. Ambdós van ser clars protagonistes del partit i mereixen eixe xicotet reconeixement. Enhorabona als dos i a seguir així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada