dimarts, 18 de desembre del 2012

Dimarts típic

Els jugadors ha tingut dia de descans i nosaltres hem pogut gaudir d'una nova tertulia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe, que ja teniu disponible als podcast d'aquest blog.  

Hui no hi havia convidat el que ha servit per a parlar mes profundament al voltant del partit i donar a coneixer la iniciativa que va sorgir d'aquest blog. Objectiu: Omplir La Murta

Javi ens ha informat de la planificació de l'equip i targetes. Entrenaran dimecres, dijous i divendres a les 16:30h en La Murta i una vegada finalitzat l'entrenament del divendres partiran cap a Badalona. Néstor no podrà jugar este partit ja que va veure la cinquena groga front al Nàstic. En terres catalanes deuran anar amb compte els jugadors amb 4 targetes, si volen estar en l'important partit front a l'Hospitalet. Els apercebuts son: Mendoza, Pau Franch, Peris, Pepín, Carles Salvador i Francis.
________________________________________________________________________

També es típic els dimarts que el diari esportiu Superdeporte publique el seu 11 de la jornada. Els jugadors del CD Olímpic solen estar en ell i esta setmana son Ferran i Rifaterra els destacats del club xativí. Enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada