dimecres, 12 de desembre del 2012

Objectiu: Omplir La Murta

El problema del públic a La Murta es un clamor popular, sobre tot, a les xarxes socials. Tot es sentir propostes (algunes irreals) que queden a la xarxa. Tots volem un millor aspecte de la graderia i el club el primer. No hi ha que ofendre a ningú i també espere que ningú s'ofenga amb les propostes, ja que tots remem en la mateixa direcció. No vull que s'entenga com una crítica, no es així. El que ja ha aconseguit el club es impressionant i s'ha d'agrair abans que res.

La segona volta pot ser històrica per al CD Olímpic i tots volem que la graderia així ho demostre. Per això vull animar-vos a participar esta iniciativa. El únic esforç que us demane es que plasmeu les vostres idees per a que hi haja mes públic a La Murta. Ixes iniciatives que siguen viables i interessants per a tots, club inclòs.

Espere les vostres idees per tres vies: 

- Comentaris en aquesta entrada al blog
- Via Twitter amb el hastag #OmplirLaMurta
- Via Facebook comentant l'enllaç d'aquesta entrada

Una vegada apleguen les idees personals de cadascú tots les podrem coneixer i si alguna li agrada al club espere que la pose en marxa. Tot es per bé i per a ajuntar els esforços pel bé del nostre equip: el CD Olímpic.

Moltes gracies a tots els que decidiu participar. 


6 comentaris:

  1. Pases de mitja temporada a un preu raonable

    ResponElimina
  2. Entrades a 10 eu i passes de mitja temporada , de segur q el club guanyaria mes diners q ara

    ResponElimina
  3. En algun partit important, DE MANERA PUNTUAL, regalar entrades extra als socis o que les entrades siguen mes barates per a aquell que vaja acompanyat d'un soci. Pràcticament el public es duplicaria.

    ResponElimina
  4. Que vajen a tots els.colegis a repartir entrades per als xiquets no sols a un. Si necesiten ajuda per a fer aixo que ens heu demanen a la penya Socarrats.Tambe a les escoles de futbol. I fundamental entrades a 10 euros i pase de mitja tempora a 75 o 80€

    ResponElimina
  5. Jo si que faria algo tipo animacio per l dia de Reis 6 Gener a la Murta Olimpic-Hospitalet hi ha que plenar ho de xiquets i donar regals al descans. xiquets Gratis , Pare 10 o 15 euros

    ResponElimina
  6. Primer dividir la Murta en tribuna i general i aleshores crear un pase de general a 50 euros la temporada i 25 mitja temporada.
    Els que vullguen tribuna coberta a 120 euros inclús crear una zona de placo vip a 300 euros amb millors seients i centrats al camp.
    Entrades a 10 euros per al públic en tribuna i de 7 euros en general per als no socis.

    ResponElimina