dilluns, 17 de desembre del 2012

Somni de nadal

El que anem a viure esportivament este 2012 es un autèntic somni nadalenc. Desprès de la victòria d'ahir, el CD Olímpic gaudirà de les festes de nadal des del primer lloc de la classificació passe el que passe a Badalona. 

El partit d'ahir va ser un d'eixos que es recordarà a final de la temporada. No serà per el gran joc ni per els gols, el que no oblidarem es que el CD Olímpic va ser superior i es va imposar al GIMNÀSTIC DE TARRAGONA, tot un històric del futbol espanyol. No va ser gens fàcil però, es va aconseguir. 

Cada vegada que pense en el partit recorde quatre noms:

- QUINTANA: El ex-jugador del CD Olímpic tornava a La Murta i va deixar una assistència i poc més. El jugador del Nàstic està vivint la situació oposada al que pensava, el Olímpic es qui va lider i el gran Nàstic es qui està intentant allunyar-se del descens. Coses de la vida...

- FERRAN:  Va completar un partit espectacular. L'extrem d'Alboraia va ser un mal de cap per a la defensa del Nàstic i va ser protagonista dels dos gols. Velocitat, potencia, intensitat i un guant en la cama esquerra. Esperem que siga una de moltes grans actuacions del 22.

- NANDO: Gran partit i gran gol. Entrega física i molta, molta classe. El jugador del CD Olímpic es un autèntic 'Gentelman' dins i fora del camp. Ahir ho va escenificar en la celebració del seu gol. Elegant en la definició i en la celebració.

- SERGIO HERAS: Ahir va tornar a la titularitat el gran capità del equip i ho va fer completant 90 minuts a gran nivell. Es un jugador important i esta temporada no estava jugant molt. Heras va tornar al nivell que acostuma i, com ell va dir en sala de premsa, ho va fer amb la il·lusió d'un juvenil, cosa que demostra la professionalitat i entregà de tot un veterà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada