dilluns, 18 de febrer del 2013

Un punt i una setmana més

El CD Olímpic va sumar ahir un important punt en un difícil camp com l'Estadi Sagnier. Dia gris, poc de futbol i molta lluita. La paraula clau de l'encontre va ser intensitat. Ambdós equips van bregar de valent per a esborrar l'empat del marcador però no va ser possible i l'equip xativí es va emportar un punt d'un camp on no es gens fàcil sumar.


Va haver ocasions en les dos porteries. Francis va estar novament espectacular per a mantenir la porteria a cero. La tornada de Marc De Val també va ser clau per a dotar de major consistència al centre del camp. El CD Olímpic no va poder aprofitar les seues ocasions i va acabar lamentant dos possibles penals no xiulats. Denis va deixar detalls de qualitat els minuts que va estar sobre la gespa. Nando i Vaquero van sumant minuts i millorant partit a partit. També hi ha que destacar la tasca incansable de Ferran, menys perillós que de costum ja que era pràcticament impossible controlar la pilota en carrera per el lamentable estat del terreny de joc (imagineu com estava per a que ens queixem nosaltres, habituats a La Murta).  



A la fi un punt importat i una setmana més sense guanyar. Sembla que a l'Olímpic no se li està donat be este més de febrer però de segur que prompte torneu a viure una victòria del nostre equip.



I que no se'ns oblide: LIDER EN SOLITARI UNA SETMANA MÉS !!!!!



 

 

 

Fotos: Cristian Garcia
http://centredesportslhospitalet.blogspot.com.es/  http://thecatalangroundhopper.blogspot.com.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada