dimarts, 26 de febrer del 2013

Tertúlia amb Denis Nájera


Hui hem gaudit d'una nova tertúlia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe, que en breu tindreu disponible als podcast d'aquest blog. Per cert, demà la retransmissió serà diferent i podreu participar via Twitter en @protagonistasIC o amb el hashtag #olimpicdexativa. 

El convidat d'aquesta setmana ha sigut un dels fitxatges d'hivern del CD Olímpic de Xàtiva, Denis Nájera. El jugador caatellonenc ha parlat al voltant del partit front al Reus, la seua trajectòria,  l'acoblament a l'equip i el pròxim rival. Ha estat acompanyat, com sempre, per María Beltrán, Ramon Falcó, Javi Mollà i Pablo Orts.

Esta setmana es prou diferent donat que demà hi ha partit. Entrenaren ahir i hui, demà juguen i entrenaran divendres i dissabte. Es perdrà el partit per sanció Carles Salvador i es recupera a Peris. Belda, Heras i Ramon seguixen apercebuts. 

Nando seguix recuperant-se dels problemes musculars, Mendoza no ha entrenat esta setmana per infermetat encara no se si estarà o no demà, Nete te problemes forts problemes per una reacció al·lèrgica i Oriol continua el seu procés de recuperació.  
_________________________________________________________________________________

En l'11 de la jornada de superdeporte trobem a Mendoza. Va jugar el partit amb febre però així i tot va ser un dels destacats i va marcar el gol que obria el marcador. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada