dissabte, 16 de febrer del 2013

En busca de tres punts per a callar boques

Continue en la meua teoria i insistint en que les crítiques i preguntes sorgides després de perdre front al Yeclano deuen desapareixer de la ment dels seguidors del CD Olímpic. Una victòria contra el Prat faria oblidar tot el que s'ha sentit esta setmana i que l'equip torne a agafar la senda de la victòria.

En la ment dels jugadors ja no està el Yeclano si no que tot pasa per anar a per totes a terres catalanes i emportar-se els 3 punts cap a Xàtiva. La motivació es sobrada ja que el Prat va ser el primer equip que es va emportar 3 punts de La Murta esta temporada. 

L'equip ha entrenat este matí i ha eixit esta vesprada, a hores d'ara ja estarà aplegant a l'hotel de concentració. Ara que estan quasi tots disponibles son tres jugadors els que no viatgen per decisió tècnica a més de Oriol Torres per lesió. Les baixes ja no son excusa i de segur que demà ho donen tot sobre la gespa. 

Demà toca seguir el partit en la radio i ja sabeu que sols teniu que fer Click al enllaç de ABC Punto Radio que teniu ací al costat o sintonitzar la 99.5 de la fm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada