dimarts, 5 de febrer del 2013

Toni Aparicio en una tertúlia amb novetats i Mendoza en l'11

Hui hem gaudit d'una nova tertúlia ABC Punto Radio Intercomarcas (99,5 fm), la mateixa que fa els partits del equip en directe, que ja teniu disponible als podcast d'aquest blog.

El convidat d'aquesta setmana ha sigut el tècnic del CD Olímpic de Xàtiva, Toni Aparicio. L'entrenador enguerí ha parlat al voltant del partit front al Llevant B, els nous fitxatges, la situació de la plantilla i el pròxim rival. Ha estat acompanyat, com sempre, per María Beltrán, Ramon Falcó, Javi Mollà i Pablo Orts.

Javi ha aportat el seu 'parte' habitual. Els entrenaments seran dimecres, dijous i divendres a les 16:30 i dissabte a les 10:30, tots en La Murta. Seguixen apercebuts Peris i Carles Salvador i s'incoporen a la llista Belda i Peris. Baixes segures per sanció seran Francis i Mendoza per acumulació de targetes i Marc De Val que va ser expulsat front al Llevant. Nando seguix recuperant-se de la seua lesió i Alex ja te bones sensacions al igual que Sergio Heras.

Com a novetat ens ha presentat una nou espai per al CD Olímpic en ABC Punto Radio Intercomarcas. Després de la bona acollida de la setmana passada, tots els divendres a les 13:05 hi haurà uns minuts per a la informació de l'equip per a coneixer millor com aplega l'equip al cap de setmana. Segurament hores després de l'emissió tindreu el podcast disponible a aquest blog.
_______________________________________________________________________ 

Com cada dimarts, ja tenim l'11 de la jornada de Superdeporte. Per part del CD Olímpic trobem al central Mendoza. A més de la seua contundència defensiva s'està erigint com un gran golejador en les jugades d'estratègia.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada