dimarts, 12 de febrer del 2013

A posteriori tot es mes fàcil

El CD Olímpic va perdre contra el cuer però, no s'acaba el mon. L'equip de xativa seguix lider en solitari amb un avantatge de 3 punts front als perseguidors. Este equip ens ha demostrat que es mereixen la nostra confiança i que per una derrota no va a esvair-se el somni que estem visquen.

Dic açò perquè des de que l'arbitre va assenyalar el final del partit he sentit comentaris d'allò mes diversos. Comentaris de gent de tot tipus que pareix que per un partit han perdut la fe i han oblidat tot el que este equip ha aconseguit fins ara. També he sentit gent molt més sensata la qual m'ha explicat la situació des de la calma i m'ha fet refermar-me en els meus pensaments positius. 

Molts comentaris venien a parlar del plantejament del partit i sols hi ha que dir que el tècnic del CD Olímpic està aconseguint registres que en pretemporada ni somiàvem i que, ni abans era tan bo ni ara es tan roin. 

Altre dels que es objecte de les crítiques es el secretari tècnic. Ara sembla que els fitxatges d'hivern no son encertats. Bé, tampoc ho eren les primeres jornades alguns jugadors que ara son imprescindibles. Jo hem quede en l'entrega i les ganes de millorar i adaptar-se que tenen al terreny de joc durant els partits i els entrenaments, com la resta de la plantilla.

S'ha perdut un partit i NO PASSA RES. Pense que no es moment de criticar si no de recolzar. Convide a molts dels que parlen malament ara, per un partit, a que vagen a vore algun entrenament i així deixaran de dubtar de l'entrega dels jugadors i entendran perquè succeeixen moltes coses que es critiquen sense coneixer-les. 

També m'agradaria que, quan les coses es compliquen, La Murta responga i recolze al equip. La Penya Socarrats fa un paper encomiable però no podem deixar-los sols. 

Me pareix un moment oportú per a fer esta reflexió i que ens unim tots per al be del nostre equip. Quan les coses passen son molt fàcils de criticar però la virtut està en resoldre-les o anticipar-se. De la nostra mà sols ens queda el recolzar a l'equip i anar tots a una per a seguir somiant.

Recordeu una cosa: SEGUIM LÍDERS!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada