dimarts, 5 de febrer del 2013

Gran partit en Bunyol amb sabor a poc

El CD Olímpic va aconseguir un important empat a la ciutat esportiva del Llevant UD. Els xativins van empatar a 2 contra el filial granota per mantenir així els tres punts d'avantatge i guanyar el gol-average particular.

La trobada entre primer i segon va ser un autèntic partidàs. Lluita, intensitat, qualitat, gols, polèmica ... va tenir tot el necessari per veure un gran espectacle. Després d'un començament fred, Francis va despertar l'Olímpic en aturar un penal. Els xativins es van deixar anar en atac i es van avançar al marcador. A pocs minuts del descans va arribar l'empat llevantinista encara que en el descompte era l'Olímpic el que es tornava a posar per davant.

A la segona meitat va arribar novament l'empat del filial i a partir d'ací el partit va canviar. Els xativins es van quedar amb un home menys i el Llevant es va llançar a l'atac. No va crear molt perill i en un parell de contres l'Olímpic va tenir ocasions per endur-se els tres punts. El públic visitant va esclatar quan el col·legiat no va assenyalar un penal sobre Pau Franch molt similar al que havia detingut Francis. Al final tots dos es van conformar amb un punt més positiu per l'Olímpic.

Dels fitxatges de l'Olímpic, Oriol Torres va entrar a la convocatòria i Genís Soldevila va tenir minuts a la segona meitat. El jugador català va tenir un mà a mà davant el porter que, si hagués marcat, faria significat un debut somiat.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada