dimarts, 26 de febrer del 2013

A Barcelona amb possibles novetats a l'11

Demà hi ha partit del CD Olímpic a terres catalanes. Tres partits en una setmana i amb una plantilla curta i amb baixes son molt complicats. Pot ser per això, sembla que en el cap del mister podria apareixer la idea de les rotacions o, al menys, donar descans a alguns dels jugadors mes castigats. 

Nete, Oriol, Nando i Carles Salvador son baixes segures. Queda la incògnita de Mendoza que no va entrenar ni ahir ni hui i que arrossega un refredat des de el cap de setmana. Tot açò ja fa  necessaria una reestructuració. 

Carles es un fixe en la mitja punta i la seua baixa podria cobrir-la Dénis el que provocaria l'entrada de Vaquero en l'11. El substitut natural de Mendoza, en cas de que no podera jugar, seria Sergio Heras que va agafant minuts esta temporada. Una altra novetat podria ser la titularitat o els minuts que puga gaudir el davanter Nacho Verdés. Front al Sant Andreu pot tindre una oportunitat de reivindicar-se i així donar descans a Pau Franch, un home que es clau en el Olímpic per el gran treball i esforç que fa en atac.

El que està segur es que Toni Aparicio jugarà amb el millor 11 possible ja que ningú millor que ell coneix com es troben els seus jugadors.

El partit contra el Sant Andreu el jugarà demà a les 19:30 en el Narcís Sala de Barcelona. El podreu seguir per ABC Punto Radio Intercomarcas en la 99,5 fm, en la web de la radio o a través de Tune-In (en la versió on-line o en la App per a Smartphone).

El equip eixirà de bon matí cap a la ciutat comtal on dinaran i descansaran abans del partit. Després de jugar eixiran cap a Xàtiva on aplegaran de matinada. Bon viatge i molta sort!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada