diumenge, 24 de febrer del 2013

55

El CD Olímpic ha tornat a sumar els tres punts i ja son 55 els que acumula al seu caseller. Victòria important per a seguir com a líder en solitari i omplir-se de moral després de tres jornades sense guanyar.

El partit contra el Reus Deportiu ha sigut dur, intens i amb patiment que, com be ha dit Carles Salvador en sala de premsa, sembla que este Olímpic no sap guanyar sense patir. El resultat final de 2-1 demostra la igualtat viscuda en el terreny de joc i ha fet justícia al que s'ha vist a La Murta. El Reus ha tingut el baló i el Olímpic les ocasions.

L'estratègia ha tornat a ser clau ja que Mendoza, novament entrant al segon pal, ha avançat als xativins en la primera meitat després d'una gran treta de falta de Ferran. Al tornar del descans ha sigut el mateix Ferran el que ha posat el 2-0 al marcador amb un gol de molt bella factura. El Reus ha apretat i ha retallat distancies amb una magistral falta directa materialitzada per Robert. Ocasions del Reus i patiment als últims minuts per a mantenir el resultat.
________________________________________________________________________

Menció apart mereix la Penya Socarrats. L'ambient de hui a La Murta ha sigut espectacular gracies al treball de la penya tant en l'animació com en la decoració. La afició demostra que està al nivell de l'equip i ha sorgit quant mes ho necessitava el grup després d'una ratxa dolenta.

Espere que lo vist hui es convertisca en habitual i cada partit a La Murta siga una festa on tots posem el nostre granet d'arena per a aconseguir el somni del play-off.