dimecres, 31 de juliol del 2013

El partit de la pretemporada

El de hui es possiblement l'enfrontament més important de la pretemporada del CD Olímpic. L'equip setabense s'enfronta a un equip de Liga Adelante i es la millor manera de coneixer l'estat de la plantilla. 

El partit es quasi perfecte: unes instal·lacions inmillorables, un rival de categoria superior, matí de descans per als nostres, viatge en bus, molta il·lusió i ganes de fer-ho el millor possible. L'unic problema son els jugador que arrosseguen molèsties i tal vegada no puguen tindre minuts hui. 

El CD Olímpic tindrà enfront un Real Murcia encara en construcció. Ratificat ja com a equip de Liga Adelante, l'equip murcià està conformant un planter amb jugadors de qualitat i noms de la talla de Casto, Albiol o Molinero. L'entrenador es Julio Velázquez, un home jove però amb experiència en la categoria de plata amb el Villarreal B i també amb el primer equip groguet.  

Esperem que l'equip de Xàtiva torne de terres murcianes amb un bon sabor de boca i amb la motxilla plena de confiança per a seguir treballant.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada