diumenge, 28 de juliol del 2013

El CD Olímpic progressa adequadament

Després de patir per a empatar davant el CD Llosa, l'equip setabense va donar una millor imatge en l'amistós d'ahir davant el Atlético Sanguntino. Els aficionats setabenses que van presenciar el partit van vore un equip que va progressant en la pretemporada i millorant poc a poc.

El CD Olímpic es va avançar al marcador amb un bon gol de Jordi Marenyà des de fora de l'àrea. El Saguntino va empatar de penal però, en el tram final del partit, Alex Vaquero va materialitzar un treta de falta per a donar la victòria als setabenses. 

Aparicio va decidir posar d'inici un 11 que podria ser perfectament habitual en la lliga. L'equip titular va estar format per: Francis; Pepín, Mendoza, Ballester, Peris; Rifaterra, Samu, Pifarré, Vaquero, Marenyà; Pau Franch. En este 11 inicial destaca la presencia de Ballester. Jose Ballester es un dels joves que va començar a prova la pretemporada amb l'Olímpic i pot ser un dels que finalment ocupe un lloc a la pantilla blanca. Juga de defensa i amb 24 anys ja te experiència en la Segona B.

La pretemporada no para i el pròxim partit es, tal vegada, el mes atractiu de l'estiu per a l'equip blanc. El dimecres 31 el CD Olímpic visitarà les instal·lacions de Pinatar Arena per a enfrontar-se al Real Murcia CF de Liga Adelante.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada