dimarts, 23 de juliol del 2013

Un clàssic de la pretemporada

Com ja ve sent habitual, un dels amistosos de pretemporada del CD Olímpic es contra l'equip veí, el CD Llosa. No es un dels grans trofeus de l'estiu però sempre es bonic reviure ixa rivalitat de fa no tants anys.

Pel que fa al partit de hui, podem dir que aplega massa prompte per als dos ja que encara son molts els jugadors a prova i no es podran traure moltes conclusions. De totes maneres, no deixa de ser un Llosa - Olímpic que de segur estarà carregat d'intensitat i ganes de fer-ho be.

El CD Olímpic aplega a El Sequiol en plena rutina de dobles sessions en Portal del Caroig, el que convertix el partit en una sessió mes per a uns jugadors que poc a poc tenen que agafar la forma. Amb 17 jugadors confirmats per a la pròxima temporada, el protagonisme el deuen de tindre els jugadors que estan a prova i els joves de l'equip juvenil que estan fent la pretemporada. 

També serà un bon escenari per a començar a coneixer a les noves incoporacions: Jacobo (POR, Almansa), David (MC, Yeclano), Samu (MC, La Roda), Jordi Marenyà (MP, Castelló), Pifarré (MD, Murcia Imperial) i Christian (DC, Novelda).

Pel que fa al CD Llosa, també es un equip en construcció, inclús més que l'Olímpic. L'equip de El Sequiol te nou entrenador i una plantilla amb moltes novetats. La plantilla que està formant Rafa Aguado està plena de jugadors joves, molts d'ells debutants en la categoria i de la plena confiança del propi entrenador. Esta temporada serà un repte per a tots ells i esperem que mantinguen la categria sense problemes. 

Una de les importants novetats de la plantilla del CD Llosa es la baixa de Sergio Mesa. L'ex de l'Olímpic era un jugador referència les darreres temporades i una garantia en la punta d'atac. Altres ex-Olímpic com Mallol i Santi han abandonat l'equip de La Costera en direcció a la UD Alzira. També ha deixat el Llosa el xativí Carlos Roselló, un jove central que va ser molt important l'any passat.

Alguns dels jugadors de la próxima temporada del Llosa son: Marc Puig (Alzira), Marcos Campos (Alzira), Sergio Ródenes (Tavernes), Aguilera (renovat), Fradi (renovat), Manu Utrilla (renovat), Miguel (Contestano), Nolo (Almansa), José Sanchis (Contestano), Tete (Contestano), Palací (Silla), Ramiro (Beniganim), Manel (Beniganim), Rubén Micó (Gandia), Javi Lloret (Pego), Rafa (R. Algemesí juv.).

A més, en les últimes informacions publicades per Golsmedia.com, destaquen que un dels jugadors que està fent la pretemporada en La Llosa es Xuso, el jove porter que la darrera temporada va defensar la porteria de La Murta. El club del Sequiol està negociant amb ell per a que forme part de la plantilla i pot ser estiga hui al partit contra el seus antics companys. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada