diumenge, 7 de juliol del 2013

El Oímpic seguix reforçant-se

Joventud, qualitat, projecció i gol son les claus del nou jugador que ha incorporat el CD Olímpic. El mitjans de comunicació ja s'han fet ressò de l'aplegada de Carlos Pifarré a la disciplina del Olímpic de Xàtiva.

Es tracta d'un jove migcapista habituat a la banda dreta i aplega procesent del Murcia Imperial, filial del Real Murcia. Es tracta d'un altre jugador de Tercera que busca seguir progressant a Xàtiva. Esta passada temporada va aplegar a debutar amb el primer equip del Murcia a la Liga Adelante, el que demostra la seua qualitat. A pesar de la seua joventut, tan sols 23 anys, ja ha jugat en la Segona B amb el Denia, on va coincidir amb Pau Franch. Tenint en conter que aplega com a jugador de banda, destaquen les seues xifres anotadores amb 9 i 12 gols les dos últimes temporades.

Sembla que el perfil de les noves incorporacions del Olímpic es molt definit. Amb la base de la temporada passada i les bones incorporacions que s'estan fent es inevitable recuperar la il·lusió, encara que, queda molta feina per fer per a poder completar un grup amb la competitivitat necessaria per a la Segona B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada