dimecres, 24 de juliol del 2013

Un empat per a començar

Seguint amb la costum el CD Olímpic va empatar a u en a El Sequiol. El primer amistós va estar marcat per el cansament i el nombrosos canvis dels dos equips immersos en una dura rutina d'entrenaments físics.  

En la primera part va ser el CD Llosa el que controlava el partit, encara que les ocasions mes clares eren per als xativins. El domini local es va vore recompensat amb el gol de Marcos Campos en el tram final de la primera meitat.

En la segona part, amb més titular a l'Olímpic i menys al Llosa, van canviar els papers. Els setabenses van controlar un poc més el joc i van empatar amb una gran jugada de Carlos Pifarré. A partir d'ixe moment, el partit va baixar, encara més, de intensitat fins al xiulit final.

Toni Aparicio va fer un 11 diferent per a cada part. En la primera van jugar: Francis, Pablo Revert, Borja Santamaria, Jonathan Tormo, Belda, Rifaterra, Alex, Nico Reyes, Marenyà, Marcos Castells i Christian. També van tindre minuts els juvenils Martín i Terol.  

En la segona meitat van jugar: Jacobo, Ramón, Mendoza, José Ballester, Peris, David, Samu, Pifarré, Nando, Dennis i Pau. Jordi Casanova també va tindre minuts en el lateral dret.

Els únics que no van participar per part de l'Olímpic van ser el juvenils Blai i Isidro i el central Pepín que no se'l va vore vestit de curt al Sequiol.

La pretemporada no para i hui ja tornen les dobles sessions al Portal del Caroig. El pròxim partit el dissabte a Sagunt davant el Atlético Saguntino. 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada