dimarts, 16 de juliol del 2013

El CD Olímpic es posa en marxa amb novetats

Ahir van començar els entrenaments de pretemporada del CD Olímpic al camp de La Murta. Amb 17 jugadors en plantilla i 20 a prova quasi no tenien prou espai a la gespa. D'eixos 20 eixiran alguns elegits per a completar la plantilla de cara a l'inici de la temporada.  

El pla de la setmana serà entrenar en una única sessió a les 19:00 per a culminar-ho amb un partit d'entrenament el dissabte, on poden començar els descarts.

Les principals novetats van ser al cos tècnic.  Al capdavant del mateix seguix Toni Aparicio amb Raul Fabra com a mà dreta. També seguix Jose Martinez com a entrenador de porters. Els canvis son el nou preparador físic Xavi Sarrión, el seu ajudant Ángel Fernandez i el nou fisioterapeuta Jose Taengua

La novetat mes destacable es  l'aplegada de Xavi Sarrión per a substituir la baixa de Juan Monar. El preparador físic dels últims ascensos del CD Olímpic ha decidit desvincular-se del club setabense per a provar nous reptes. El nou encarregat de la preparació física, Xavi Sarrión, aplega procedent del CD Acero on va estar la temporada passada a la Tercera Divisió.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada