dijous, 1 d’agost del 2013

Una derrota previsible

Ahir va passar el més lògic. El CD Olímpic va caure davant un equip de superior categoria, algo que entrava en els guions de la pretempoda. El partit va ser una prova de nivell per als setabenses i no van estar per davall del seu rival. El Real Murcia tan sols va poder marcar en un llançament de falta transformat per Saul poc abans del descans. 

Toni Aparicio seguix perfilant l'equip i cada vegada es més clar quin serà el 11 base per a la temporada. Ahir van jugar d'inici: Jacobo; Ramón, Mendoza, Pepín, Peris; Samu, Rifaterra, Dennis, Marenyá, Alex Vaquero; Pau Franch. Novament el tècnic enguerí va optar per un equip titular que ben be podria ser el d'algun partit de lliga. En el partit també van tindre minults: Ballester, Marcos, Jordi, Belda, Francis, David, Isidro, Pablo i Terol. Cal recordar que Nando, Christian i Pifarré no van jugar per problemes físics.

La protagonista negatiu del partit va ser Pau Franch. El davanter castellonenc va tindre que ser substituït al patir unes molèsties. Sols esperem que no siga cap lesió greu. 

Ara l'unic que queda es seguir treballant, recuperar als lesionats i pensar ja en el partit de dissabte davant la UD Alzira. 

realmurcia.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada