dimecres, 7 d’agost del 2013

Ja tenim calendari

Després de molt de temps d'espera, hui la RFEF ha fet públic el calendari de la Segona B. Amb 79 equips confirmats i el dubte d'una plaça al grup 1. 

El grup del CD Olímpic es el 3 i està conformat per els equips valencians, balears i catalans, sense cap excepció. El grup el formen: CD Constancia, CD Atlético Baleares, CD Alcoyano, Villarreal B, Ontinyent CF, CD Olímpic, Levante B, Valencia-Mestalla, CF Badalona, UD Llagostera, UD Olot, CF Reus Deportiu, Gimnastic de Tarragona, CE L'Hospitalet, AE Prat, UE Sant Andreu, Espanyol B, Elche Ilicitano, Lleida Esportiu i Huracán Valencia CF.

El calendari per als setabenses es prou similar a de la temporada passada ja que tornen a agafar el rival que deixa l'Ontinyent i acabaran la lliga novament contra l'Hospi, però esta vegada a La Murta.

Pel que fa a la 1a jornada ens espera el primer partit a casa del CD Olímpic i serà contra el Atlético Baleares, el cap de setmana del 24-25 d'agost. Altres dates clau de la primera volta son: el 2n partit de lliga que serà a El Clariano davant l'Ontinyent (1/9/13), Alcoyano-Olímpic (22/9/13), Olímpic-Huracán (17/11/13), Lleida-Olímpic (24/11/13) i Hospi-Olímpic (22/12/13).

Ara ja coneixem dates i rivals. Sols queda acabar de posar-se a punt en el que resta de pretemporada per a aplegar al partit contra el Baleares amb total garantia d'èxit. 


CALENDARI COMPLET:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada