dimarts, 6 d’agost del 2013

In crescendo

El ritme de la pretemporada del CD Olímpic va cada vegada a més i esta setmana està repleta d'amistosos. Esta vesprada es juga davant el Levante B, el divendres contra la UD Alzira en La Murta i el diumenge a La Magdalena front al Novelda. Esta setmana es clau per a inculcar conceptes tàctics i posar-los a prova en els partits. 

Cal recordar que l'últim partit es va disputar el dissabte a Alzira on es va empatar a u. L'equip blanc no va donar la seua millor imatge però es van poder traure detalls molt positius. El gol de l'Olímpic va ser obra de Christian, un dels homes més destacats del partit. L'11 inicial el va formar: Jacobo; Ballester, Mendoza, Pepín, Belda; Samu, Terol, Marenyà; Dennis, Christian i Alex. També van jugar: Ramón, P. Revert, Marcos, Isidro, Rifaterra, David, Nando, Peris, José Álvarez i Jordi. No van jugar per problemes físics Pau, Pifarré i Francis. Samu i Jose es van retirar amb molèsties. 

Deixant a banda l'empat de dissabte, hui es juga un nou amistós i es fa davant un rival de Segona B. El Llevant B que es trobarà hui el CD Olímpic poc s'assembla al que fa uns mesos el va privar de jugar els play-offs. Molts jugador que pugen del juvenil i altres que s'incorporen de nous. Una de les baixes més significatives es la del davanter Roger que jugarà cedit al Real Zaragoza en la Liga Adelante. 

Esperem que hui es puga vore un millor Olímpic i esperar al divendres per a la presentació oficial de l'equip al Camp Murta davant la UD Alzira. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada