dissabte, 10 d’agost del 2013

Presentació amb cares noves

Ahir va tindre lloc la presentació oficial del CD Olímpic davant la seua afició. De moment, son 19 jugadors els que formen part de la primera plantilla ja hi ha que comptar amb la incorporació del defensor dret Pablo Revert. (pots consultar la plantilla en la pestanya CD Olímpic d'aquest blog)

El acte va ser com tots els anys, es a dir, ràpid, dinàmic i auster. Durant tot el acte va estar present el nom de Antonio Maroto, que ens va deixar fa uns dies, al que se li va fer un xicotet homenatge. 

Una vegada acabat el acte protocol·lari i els parlaments, es va jugar novament contra la UD Alzira. L'equip setabense es va imposar clarament per 3-1. Els gols per als xativins el van marcar Marenyà, Mendoza i Nando. L'equip de Aparicio va estar millor en atac que en defensa on encara no s'ha trobat un bon acoblament amb la medul·lar. 

El 11 inicial el conformaren: Francis; Ramón, Mendoza, Pepín, Peris; Samu, Alex, Nando; Marenyà, Christian, Jhon Edison. En la segona part també van participar David, Fernando, Revert, Terol, Belda, Marcos i Isidro. 

La part negativa va ser la lesió de Jordi Marenyà que va patir una luxació al muscle i va tindre que ser traslladat al Hospital per a tractar-lo. Pifarré, Rifaterra, Pau i Dennis seguixen lesionats.

El pròxim amistós serà el diumenge a les 20:00 en La Magdalenda front al Novelda CF de Tercera Divisió. 
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada