dilluns, 3 de febrer del 2014

Empat trepidant

El CD Olímpic va aconseguir salvar un punt als últims minuts d'un partit que va ser espectacular. L'equip setabense va poder guanyar el partit, inclús sentenciar en la primera meitat però, també el va poder perdre ja que, amb 1-2 al marcador, no va ser fins el minut 90 quant els locals marcaren el gol de l'empat. L'encontre va tindre tot el que es pot demanar i l'Olímpic va lluitar contra els elements per a acabar amb un punt més en la classificació.

L'equip xativí continua a cinc punts dels llocs de play-off i, per tant, seguix immers en la lluita per els llocs de privilegi. Son molts equips els implicats i no tots aconseguixen puntuar cada jornada així que, mentre la cosa continue igual d'apretada, cada punt es important.  De totes formes, el primer pas i l'objectiu principal d'este CD Olímpic es sumar els 8 punts que li falten per a sumar els 45 que aproximadament asseguren la permanència. Una vegada aconseguit ixe pas, el següent deu ser lluitar per classificar-se per a la Copa i el últim i definitiu seria la classificació per a la promoció. Queden moltes jornades i, si no canvia radicalment la dinàmica, l'equip de Aparicio seguirà donant guerra fins al final.

Al partit d'ahir va haver una gran desplaçament d'aficionats d'Alcoi al que la Penya Socarrats va tindre que contrarestar esforçant-se al màxim per a fer-se notar i animar a l'equip per intentar traure alguna cosa positiva en el difícil partit que es va donar.

La próxima prova per a les aspiracions del CD Olímpic serà un dels desplaçaments més llunyans de la temporada. L'equip setabense espera signar la revenja contra l'UE Olot després del partit de la primera volta.