dimecres, 29 de gener del 2014

A posar-se al día en Sant Adrià


El CD Olímpic ha eixit de bon matí cap a Sant Adrià de Besòs per a concloure la primera volta de la competició, una vegada es dispute hui el partit aplaçat per la participació dels setabenses en la ronda de setzens de final de la Copa de SM el Rei. Una vegada jugat el partit, l'Olímpic sabrà quina es la seua posició real en la classificació i com es troba respecte als rivals. A partir d'ahí vorem per que li toca jugar a l'equip blanc en el final de temporada, sempre tenint en compte que l'objectiu principal es la permanència en la categoria de bronze.

El rival de hi no aplega en el millor moment i, a més, Sergio González, que debuta com a tècnic del filial en la Ciutat Esportiva Dani Jarque, no podrà comptar amb el capità Héctor Rodríguez i Eric Bertrand per al partit de hui. 

Aparicio te els mateixos jugadors disponibles que el passat dissabte i no s'esperen molts canvis en l'11 inicial després de la contundent victòria davant el VCF Mestalla. En alguns jugadors de l'Olímpic hi ha un cer ànim de revenja per el partit de la passada temporada on l'equip setabense va perdre per la mínima, amb un imatge no massa bona i va donar un pas enrere en la lluita per la promoció. 

Esta vesprada cal traure un resultat positiu per a aplegar amb la moral pels núvols al difícil partit de diumenge davant el CD Alcoyano amb el que conclou esta setmana de tres partits i que pot ser determinant per a les aspiracions setabenses. 



1 comentari:

  1. Setabense és en castellà, en valencià cal dir xativins o xativencs, gràcies!

    ResponElimina