divendres, 10 de gener del 2014

Preparant el derbi

El CD Olímpic es troba en la fase final de la preparació del derbi de les comarques centrals que jugarà diumenge a La Murta contra l'Ontinyent CF. La intensitat i el treball ofensiu i de definició estan marcant la setmana per a solucionar l'efectivitat de cara a porta.

Pel que fa a la situació física de la plantilla, hi ha tres jugadors amb els que no podrà contar Aparicio per al derbi. Jhon Edison Mosquera porta ja més d'un més amb problemes i seguix en procés de recuperació, el diagnòstic final de la seua lesió es un edema en el peroné i te previst incorporar-se al treball grupal el pròxim dilluns. Chrsitian Perales seguix recuperant-se de les molèsties al turmell després de lesionar-se al primer entrenament després de les vacances de nadal. D'altra banda, David García seguix treballant al marge a l'espera d'una intervenció quirúrgica al genoll per posar fi definitivament la seua lesió. 

L'esglai de la setmana va estar protagonitzat per Pablo Revert. El jugador moixentí  va patir dimecres un fort colp a la cama però sembla que ha evolucionat be i seguix la dinàmica habitual dels entrenaments amb la resta de companys.  










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada