dijous, 23 de gener del 2014

Amb baixes però a per totes

El CD Olímpic afrontarà el partit del dissabte amb alguns jugadors lesionats però amb totals garanties per a emportar-se els tres punts. Les baixes confirmades de l'equip de Xàtiva son Rifaterra (problemes musculars), Kike Alcázar (lesió en el genoll), Christian Perales (molèsties al turmell) i David García (pendent d'una intervenció quirúrgica al genoll). Estes baixes afecten però son menys importants donat que la plantilla dels setabenses es més ampla i amb varies opcions en cada posició. 

L'equip xativí afronta el partit amb l'aval de la solidesa defensiva i amb l'ambició de retrobar-se amb la victòria en un camp difícil per a tornar a mirar cap a dalt en la classificació.

El Mestalla no ho posarà fàcil donat que es fa fort a casa i a més s'ha reforçat de cara al que queda de lliga. Hui mateix hem pogut coneixer l'aplegada del migcampista defensiu Wilfried Aimeric Zahibo, un jugador francés amb un físic imponent. La part negativa per al filial es que no podrà contar amb un dels seus millor homes com es Gayà. El jugador esquerrà seguix de baixa per uns problemes musculars i no podrà jugar davant l'Olímpic. 

El CD Olímpic no deu inquietar-se amb un objectiu massa ambicios i deu anar partit a partit per saber en unes jornades quina serà la meta real a final de lliga. Mirar cap a dalt passa per superar esta setmana de tres partits amb una bona collita de punts a la classificació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada